Zupa gulaszowa Emila

Składniki:

  • 50 dag mięsa gulaszowego
  • 5 l wody
  • seler
  • 2 marchwie
  • 5 średnich ziemniaków
  • łyżeczka papryki słodkiej
  • łyżeczka papryki ostrej
  • 1 opakowanie kminku mielonego
  • 2 cebule
  • 3 kolorowe papryki
  • puszka fasoli czerwonej
  • koncentrat pomidorowy
  • pieprz i
Pozostało do przeczytania:
70%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności