Deser kremowy

Składniki:

  • 3 serki mascarpone
  • 3 żółtka sok z połowy cytryny
  • pół szklanki cukru pudru
  • 1 cukier waniliowy
  • garść orzechów włoskich
  • mleczna czekolada

Poncz do namoczenia biszkoptów:

  • 1 szklanka kawy
  • 3 łyżki spirytusu paczka okrągłych biszkoptów

 

Wykonanie:

Pozostało do przeczytania:
61%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności