Schab w pikantnej zalewie

Składniki:

  • 1 kg schabu
  • 1 łyżeczka chili lub 2 strączki surowej pokrojonej papryki chili
  • 1 cebula
  • 5 ząbków czosnku
  • 1 szklanka oleju
  • 5 łyżek octu jabłkowego
  • 5 łyżek pikantnego keczupu
  • 5 łyżek soku z pomarańczy
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • 1 łyżka soku tabasco
  • 1 łyżka
Pozostało do przeczytania:
67%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności