Sałatka ziemniaczana

Składniki:

  • 1 kg ziemniaków
  • 2 pomidory
  • cebula czerwona
  • pęczek szczypiorku
  • 6 łyżek octu jabłkowego
  • świeży tymianek
  • sałata do dekoracji

 

Wykonanie:

Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w plastry. Dodać pokrojony pomidor, czerwoną cebulę, pokrojony

Pozostało do przeczytania:
21%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności