Węgorz z sosem pieczarkowym

Składniki:

  • 25 dag węgorza
  • 6 pieczarek
  • kilka suszonych borowików zmielonych w młynku
  • pół szklanki oleju
  • sól
  • pieprz
  • cebula
  • pół szklanki śmietany 30-procentowej
  • pęczek koperku

 

Wykonanie:

Węgorza pokroić w dzwonka, doprawić do smaku solą i pieprzem, po

Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności