Zapiekanka z wędzoną rybą

Składniki:

  • 1 kg ugotowanych ziemniaków
  • 3 cebule
  • 3 łyżki oleju
  • 25 dag wędzonej makreli
  • sól, pieprz do smaku
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 szklanka śmietany 18-procentowej
  • 1 łyżka mąki razowej
  • 3 łyżki startego żółtego sera


Wykonanie:

Ziemniaki pokroić w plast

Pozostało do przeczytania:
54%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności