Rolada szpinakowo-łososiowa

Składniki:

Ciasto

  • 30 dag mrożonego szpinaku
  • 20 dag świeżej pokrzywy
  • 8 jaj
  • 4 łyżki oleju
  • 2 łyżki ziaren sezamu
  • skórka z otartej cytryny
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 3 łyżki mąki orkiszowej
  • przyprawy: po pół łyżeczki soli, pieprzu, gałki muszkatołowej, kardamonu, szc
Pozostało do przeczytania:
75%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności