Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 20 czerwca 2018 r.

Ciasto rabarbarowo-jagodowe

Składniki:

  • 3 szklanki mąki pszennej
  • 1 i 1/2 szklanki cukru
  • 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • opakowanie cukru wanilinowego
  • 5 jajek
  • szklanka jogurtu naturalnego
  • 3/4 szklanki oleju
  • 2 szklanki pokrojonego rabarbaru
  • 2 szklanki jagód

Wykonanie:

Suche składniki m

Pozostało do przeczytania:
46%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności