Gotujemy z siostrą Teresą

Malinowy kopiec kreta bez jajek

LETNIE DESERY CZ. II

Składniki na ciasto:

  • 1/2 kostki masła
  • 2 szklanki mąki pszennej
  • 1/2 szklanki cukru brązowego
  • 1 i 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
  • 4 łyżki kakao
  • po łyżeczce proszku do pieczenia i sody
  • 1/2 tabliczki gorzkiej czekolady

Nadzienie:

  • 30-40 dag malin
  • 1/2 l śmietany 30%
Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności