Gotujemy z siostrą Teresą

Minibabeczki

LETNIE DESERY CZ. II

Składniki na spód sernika:

  • 1/2 kostki masła
  • 1/2 szklanki cukru
  • 2 jajka
  • szklanka mąki
  • 1/4 łyżeczka soli
  • opakowanie budyniu waniliowego
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/4 szklanki mleka
  • 2 szklanki jagód + jagody do dekoracji
  • krem do dekoracji
  • 25-27 papilotek

Wy

Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności