Gotujemy z siostrą Teresą

Deser warzywno-owocowy

LETNIE DESERY CZ. II

Składniki:

  • 20 dag szpinaku
  • 2 galaretki agrestowe
  • 20 dag cukinii
  • 2 galaretki cytrynowe
  • 20-30 dag truskawek
  • bita śmietana do dekoracji

Wykonanie:

Galaretki agrestowe rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody. Szpinak miksujemy, wlewamy galaretkę agrestową, mieszamy i

Pozostało do przeczytania:
52%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności