Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 20 stycznia 2021

Zupa rzodkiewkowa

Przyrządzamy mięso

Składniki:

  • pęczek rzodkiewki
  • 2 ziemniaki
  • 2 marchewki
  • cebula
  • strąk czerwonej papryki
  • pomidor
  • łyżka masła
  • 2 szklanki bulionu drobiowego
  • 200 g śmietany 18 proc.
  • sól i pieprz
  • koperek

Wykonanie:

Bulion zagotowujemy, dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i marc

Pozostało do przeczytania:
49%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 2,20 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności