Gotujemy z siostrą Teresą

Żołądki drobiowe z chili

Przyrządzamy mięso

Składniki:

  • 1 kg żołądków drobiowych
  • 3 cebule
  • 5 ząbków czosnku
  • 2 marchewki
  • pietruszka
  • 1,5 łyżeczki soli
  • łyżka tartego imbiru
  • po 1/2 łyżeczki chili i curry
  • 2 listki laurowe
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • łyżka czosnku niedźwiedziego
  • gałązka rozmarynu
  • łyżka majera
Pozostało do przeczytania:
68%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 2,20 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności