Gotujemy z siostrą Teresą

Szynka z indyka w sosie pomidorowym

Przyrządzamy mięso

Składniki:

  • filet z indyka
  • szklanka śmietany 18 proc.
  • szklanka domowego ketchupu
  • szklanka mleka
  • łyżeczka ziół prowansalskich
  • 3 łyżki pasty pomidorowej
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 łyżki masła
  • 3 łyżki mąki
  • 2 łyżeczki słodkiej papryki
  • łyżeczka soli
  • łyżeczka pieprzu
Pozostało do przeczytania:
68%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 2,20 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności