zdjecie

Jabłka z cynamonem i miodem

Ewa Sądej

Składniki:

@$:’ szklanka rozgotowanej miazgi z jabłek (najlepiej odmiany reneta, antonówka, boiken)

’ łyżeczka zmielonego cynamonu cejlońskiego

’ łyżka miodu, najlepiej spadziowego z drzew iglastych, leśnego, lipowego, gryczanego lub nawłociowego

Przygotowanie:

Miazgę sporządzić ze św

Pozostało do przeczytania:
75%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności