zdjecie

Miód z imbirem i czosnkiem

Ewa Sądej

Składniki:

@$:’ 6 opakowań (po 15 g) sproszkowanych kłączy imbiru

’ 1/2 szklanki drobno posiekanych ząbków czosnku

’ słoik płynnego miodu do wyboru: gryczanego, malinowego, leśnego, spadziowego

Przygotowanie:

Ząbki czosnku po obraniu drobno posiekać i zmiażdżyć. Miód, sproszkowane kłą

Pozostało do przeczytania:
75%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności