Poleca: Jolanta Żaba

szef kuchni ośrodka Villa Carpatia w Żołyni

Ewa Sądej

SAŁATKA ZE SZCZAWIEM

Składniki:

’ 2 pęczki szczawiu ’ pęczek botwinki ’ 1/2 sałaty rzymskiej ’ 1/2 cebuli białej ’ 1/2 cebuli czerwonej ’ szklanka pomidorów koktajlowych ’ 1/2 puszki kukurydzy ’ 4-5 łyżek oleju lnianego ’ sól ziołowa do smaku

Szczaw, botwinkę i sałatę dokładnie umyć, osuszy

Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności