Gotujemy z siostrą Teresą

Gulasz z mięsem mielonym

Mięso mielone

Składniki:

  • 40 dag mięsa mielonego wieprzowego
  • 2 cebule
  • 3 marchewki
  • 3 pomidory
  • 2 łyżki rodzynek
  • łyżeczka curry
  • łyżka posiekanej zieleniny
  • sól do smaku
  • olej do smażenia

Wykonanie:

Cebule kroimy w kostkę, marchewkę ścieramy na tarce jarzynowej. Na rozgrzanym oleju

Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności