Gotujemy z siostrą Teresą

Meksykańskie papryki

Mięso mielone

Składniki:

  • 5 papryk czerwonych

Farsz:

  • 50 dag dowolnego mięsa mielonego
  • 2 cebule
  • 5 ząbków czosnku
  • 10 dag ryżu
  • szklanka ugotowanej czarnej fasoli lub fasola z puszki
  • szklanka kukurydzy z puszki
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 4 łyżki startego żółtego sera
  • 15
Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności