Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja z 17 listopada 2021 r.

Schabowe z jabłkiem i cebulą

Składniki:

  • 4 kotlety ze schabu środkowego
  • jajko
  • mąka pszenna, bułka tarta do panierowania
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz, majeranek
  • 2 jabłka
  • 3 cebule
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 łyżki startego żółtego sera

Wykonanie:

Mięso cienko rozbijamy i przyprawiamy solą i pi

Pozostało do przeczytania:
63%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności