Zupa z dorsza w stylu tajskim

Maria Majewska

’ 700 g filetów z dorsza

’ 2 cebule

’ 3 ząbki czosnku

’ 1,5 l bulionu

’ 400 ml mleczka kokosowego

’ 300 g makaronu ryżowego

’ olej

’ cukier

’ świeża papryczka chilli, świeża kolendra, sos rybny, sok z limonki, czerwona pasta curry, trawa cytrynowa

’ sól, pieprz

W garnku

Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności