Indyk w sosie kokosowym

Maria Majewska

’ 600 g piersi z indyka

’ szklanka bulionu

’ puszka mleka kokosowego

’ 2 duże cebule

’ 4 marchewki

’ 4 ząbki czosnku

’ 0,5 papryki czerwonej

’ 2 pomidory

’ 2 czubate łyżki wiórków kokosowych

’ 3 pełne łyżki słodkiego sosu chili

’ szklanka ryżu

’ łyżka mąki ziemniacza

Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności