MUSAKA Z KOZIM SEREM

Maria Majewska

» 0,5 kg bakłażanów
» 0,5 kg ziemniaków
» 0,5 kg mięsa mielonego
» 3 cebule
» 500 g pomidorów siekanych z puszki
» 2 łyżki masła
» 4 łyżki mąki
» 1 l mleka
» 2 jajka
» 250 g sera koziego wędzonego
» gałka muszkatołowa
» sól, pieprz
» 4 łyżki bułki tartej

Ziemniaki ugotować na półtwardo, ostudzić

Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności