Gotujemy z siostrą Teresą

Schab w panierce orzechowej

Potrawy z bakaliami

Składniki:

  • 2 kg schabu surowego bez kości 
  • 20 plasterków boczku wędzonego 
  • 2 jabłka 
  • 2 gruszki

Panierka:

  • 4 ząbki czosnku 
  • łyżka soli ziołowej 
  • po 3 łyżki posiekanych orzechów nerkowca, migdałów, włoskich 
  • 1/2 łyżeczki chili

Wykonanie:

Czosnek przecisnąć p

Pozostało do przeczytania:
64%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności