Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja z 8 styczna 2025 r.

Trufle

Składniki:

  • 200 g czekolady gorzkiej 80% 
  • 40 g miodu 
  • 150 ml śmietany 36% 
  • 5 dag masła 
  • 1-2 łyżki skórki pomarańczowej kandyzowanej 
  • 5 dag orzechów pekan lub włoskich 
  • 5 dag wiśni suszonych lub żurawiny 
  • 1/2 szklanki ciemnego kakao

Wykonanie:

Formę kwadratową o wym

Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności