Gotujemy z siostrą Teresą

Gołąbki w kapuście pekińskiej

Potrawy z bakaliami

Składniki:

  • 10 sparzonych liści kapusty pekińskiej 
  • 30 dag sera typu rokpol 
  • 4 jabłka 
  • szklanka pokruszonych orzechów laskowych 
  • łyżeczka tymianku 
  • 1/2 cytryny 
  • łyżka bułki tartej 
  • olej 
  • pieprz, sól 
  • 1/2 łyżeczki cynamonu

Wykonanie:

Jabłka pokroić w małą kost

Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności