Leczo z dyni

Składniki:

1 kg dyni pomarańczowej 3 papryki różnego koloru (żółta, zielona, czerwona) 2 cebule czosnek niedźwiedzi oregano imbir kardamon sól

Wykonanie:

Dynię obrać, pokroić w kostkę, zostawić w misce. W tym czasie pokroić w drobną kostkę cebulę, wrzucić na patelnię na gorący olej. Gdy się

Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności