Filet kurczaka z pieca z pieczarkami

Składniki:

1 podwójny filet z kurczaka 10 pieczarek 1 duża cebula 6 plastrów sera żółtego sól imbir kardamon bazylia pieprz majeranek lubczyk

Wykonanie:

Filet pokroić wzdłuż, tak żeby powstało 6kotletów. Rozbić je delikatnie tłuczkiem, położyć na blachę wcześniej wyłożoną papierem do piecze

Pozostało do przeczytania:
43%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności