Zupa jarzynowa

SKŁADNIKI

  • 20 dag warzyw (marchew, koper włoski, rzepa biała lub czarna, kalarepa, seler, seler naciowy)
  • 1 l wody
  • kardamon
  • czosnek niedźwiedzi
  • gałka muszkatołowa
  • natka pietruszki

 

WYKONANIE

Warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub drobno pokroić i wrzucić do got

Pozostało do przeczytania:
18%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności