Kiszone pomidory na ostro

s. Teresa

SKŁADNIKI:

2 kg podłużnych, mięsistych pomidorów 2 łyżki nasion kopru 1/2 łyżeczki chili 6 ząbków czosnku 3 liście laurowe 10 liści wiśni lub czarnej porzeczki 10 gałązek estragonu łyżeczka kolendry 4 łyżki soli kamiennej 2 litry wody

WYKONANIE:

Pomidory myjemy i osuszamy. Na dnie dużego sł

Pozostało do przeczytania:
45%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności