Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 6 grudnia 2017 r.

Korki śledziowe z jajkiem

Składniki:

  • 2 śledzie z beczki
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 3 ogórki kiszone
  • łyżka majonezu
  • szklanka groszku konserwowego
  • szklanka kukurydzy konserwowej
  • cebula
  • 2 jabłka
  • strąk papryki czerwonej
  • 3 łyżki gęstej śmietany
  • pęczek szczypiorku
  • po 1/2 łyżeczki
Pozostało do przeczytania:
64%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności