Gotujemy z siostrą Teresą

Leszcz w sosie chrzanowym

Rybny zakątek cz. II

Składniki:

  • 80 dag leszcza
  • 2 łyżki mąki orkiszowej
  • 1/2 szklanki śmietany 18%
  • 4 łyżki chrzanu
  • sok z cytryny
  • 5 łyżek wody
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz i cukier do smaku
  • gałązki natki pietruszki i pomidorki koktajlowe do dekoracji

Wykonanie:

Rybę porcjujemy,

Pozostało do przeczytania:
55%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności