Gotujemy z siostrą Teresą

Pstrąg po węgiersku

Rybny zakątek cz. II

Składniki:

  • 4 pstrągi
  • cebula
  • marchewka
  • 10 cm pora
  • pietruszka
  • 1/4 selera
  • łyżeczka przyprawy do ryb
  • 2 ziarenka pieprzu
  • sok z 2 cytryn
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 goździki
  • łyżka masła
  • płaska łyżeczka soli

Wykonanie:

Oczyszczone ryby skrapiamy

Pozostało do przeczytania:
57%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności