Gotujemy z siostrą Teresą

Łosoś z pieczarkami

Rybny zakątek cz. II

Składniki:

  • 4 dzwonka łososia
  • 30 dag pieczarek
  • 7 łyżek oleju
  • szklanka kwaśnej śmietany
  • łyżka mąki
  • po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu
  • 4 listki szałwii cebula

Wykonanie:

Dzwonka z łososia obsypujemy solą, pieprzem i mąką i smażymy na rozgrzanej patelni z 4 łyżkami oleju z o

Pozostało do przeczytania:
50%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności