Gotujemy z siostrą Teresą

Śledzie z chrzanem i żurawiną

Rybny zakątek cz. II

Składniki:

  • 8 płatów śledziowych á la matias
  • mleko do namoczenia śledzi
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • szklanka gęstej śmietany
  • szklanka jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki majonezu
  • 4 łyżki chrzanu
  • szklanka żurawiny
  • szklanka posiekanej natki pietruszki
  • sok wyciśnięty z 1/2 cytry
Pozostało do przeczytania:
62%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności