zdjecie

Cynaderki w sosie Curry

  • 65 dag nerek cielęcych
  • 30 g mąki
  • 60 g klarowanego masła
  • szklanka bulionu
  • 2 łyżeczki curry
  • cebula
  • puszka zielonego groszku
  • 150 ml śmietany 30%
  • sól, pieprz

Dokładnie umyte mięso rozcinamy wzdłuż, nie przekrawając całkowicie, i moczymy w wodzie ok. 40 min. Następnie zal

Pozostało do przeczytania:
55%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności