zdjecie

Ciecierzyca z warzywami

  • szklanka ugotowanej ciecierzycy
  • 2 ząbki czosnku
  • czerwona cebula
  • czerwona papryka
  • 2 pomidory, cukinia
  • 3 łyżki octu balsamicznego
  • kilka gałązek świeżego tymianku
  • 4 łyżki oliwy
  • sól, pieprz

Cebulę kroimy w piórka, paprykę w podłużne paseczki, cukinię i pomidory w kostkę,

Pozostało do przeczytania:
53%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności