zdjecie

Gulasz indyczy z kaszą i warzywami z szybkowaru

  • 70 dag piersi z indyka
  • 10 dag kaszy jęczmiennej grubej
  • 2 marchewki, pietruszka
  • 1/2 małego selera
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 2 szklanki wywaru warzywnego

Do garnka wsypujemy kaszę, dodajemy mięso pokrojone w kostkę, umyte i obrane warzywa: marchew i pietruszkę pokrojone w pla

Pozostało do przeczytania:
44%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności