Dorsz w cieście ryżowym

  • 70 dag filetów z dorsza
  • po pół łyżeczki: słodkiej papryki, kolendry, bazylii, lubczyku, tymianku, pieprzu ziołowego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • sok z 1 cytryny
  • 4 łyżki oliwy
  • 15 dag ryżu
  • 2 jajka
  • 1/2 szklanki mąki pszennej
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1/2 pęczka koperku

Filety myj

Pozostało do przeczytania:
63%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności