Boże Narodzenie 2020

Śledzie w sosie musztardowym

WIECZERZA WIGILIJNA

SKŁADNIKI:

  • 5 filetów ze śledzia a la matias
  • 5 łyżek śmietany 18 proc.
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki musztardy sarepskiej
  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • łyżka miodu
  • 1/2 łyżeczki kurkumy
  • świeżo mielony pieprz kolorowy
  • kilka gałązek koperku lub natki pietruszki

WYKONANIE:

Pozostało do przeczytania:
61%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności