Boże Narodzenie 2020

Kluski z makiem

WIECZERZA WIGILIJNA

SKŁADNIKI:

  • 30 dag makaronu typu wstążki
  • 25 dag sparzonego maku 
  • 1/2 szklanki miodu
  • po 1/4 szklanki płatk.w migdałowych i orzechów włoskich 
  • 5 dag rodzynek
  • szklanka śmietany 30 proc.
  • 1/2 aromatu migdałowego
  • sok wyciśnięty z połowy pomarańczy

WYKONANIE:

Makaron got

Pozostało do przeczytania:
59%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności