Boże Narodzenie 2020

Steki w sosie kaparowym

ŚWIĄTECZNY OBIAD

SKŁADNIKI:

  • 4 steki wołowe
  • szklanka wytrawnego wina białego
  • 4 łyżki kaparów
  • 4 łyżki oleju
  • 1/2 szklanki śmietany 18 proc.
  • 5 cm korzenia imbiru
  • 1/2 łyżeczki chili
  • 1/2 łyżeczki soli

WYKONANIE:

Mięso myjemy i osuszamy. Na patelnię wlewamy olej i mocno podgrzewamy. Smaż

Pozostało do przeczytania:
61%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności