Gotujemy z siostrą Teresą

Marmolada z ananasa i cukinii

Przetwory na słodko

Składniki:

  • duży ananas
  • 2 cukinie
  • 2 opakowania cukru waniliowego
  • sok wyciśnięty z cytryny
  • 50 dag cukru żelującego 3:1
  • 3 łyżki startego imbiru

Wykonanie:

Cukinię i ananasa obieramy. Ananasa kroimy na mniejsze kawałki i miksujemy blenderem. Cukinię ścieramy na tarce jarzyn

Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 2,20 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności