Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja z 17 lipca 2024 r.

Filety w sosie z bobem

Składniki:

  • 300 g bobu 
  • podwójny filet z kurczaka 
  • sól i pieprz do smaku 
  • łyżka oliwy 
  • 2 łyżki mąki 
  • łyżka masła klarowanego 
  • cebula 
  • marchewka 
  • szklanka bulionu 
  • szczypta kurkumy 
  • 80 ml śmietany kremówki 
  • 2 łyżki posiekanego koperku

Wykonanie:

Bób ugot

Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności