Gotujemy z siostrą Teresą

Gruszki pieczone z konfiturą malinową

Owocowe smaki lata

Składniki:

  • 4 gruszki 
  • 25 dag mrożonych malin 
  • 10 dag suszonej żurawiny 
  • 4 łyżki miodu

Wykonanie:

Gruszki wymyć, przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć gniazda nasienne (nie obierać). Połówki gruszek przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, skórką do dołu. Wierzch cienko

Pozostało do przeczytania:
49%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności