Zupa kukurydziana

Maria Majewska

  • 1 l bulionu mięsnego
  • 2 duże puszki kukurydzy
  • 1-2 cebule
  • marchew
  • kawałek pora
  • łyżka masła
  • 1/2 łyżeczki imbiru w proszku
  • czerwona papryczka chili
  • 80 g tartego sera żółtego
  • sól, pieprz
  • groszek ptysiowy do podania

Cebule pokroić w półplasterki i zeszklić w garnku n

Pozostało do przeczytania:
57%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności