Przepis z audycji „Porady kulinarne” w Radiu Maryja, 12 września 2018 r

Tort z cukinią i pieczarkami

Składniki:

Ciasto:

  • 25 dag mąki
  • 12,5 dag zimnego masła
  • jajko
  • 2 łyżki wody
  • szczypta soli

Farsz:

  • 60 dag pieczarek po obraniu
  • duża cebula
  • 60 dag cukinii po obraniu i wydrążeniu nasion
  • łyżka oregano
  • 4 ząbki czosnku
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa d
Pozostało do przeczytania:
73%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności