Gotujemy z siostrą Teresą

Dip buraczany

Dipy warzywno-owocowe

Składniki:

  • 4 buraki
  • 4 jabłka
  • 2 marchewki
  • sok z cytryny
  • łyżka miodu pszczelego
  • 1/2 łyżeczki soli
  • łyżka startego imbiru
  • szklanka śmietany 12% lub jogurtu naturalnego

Wykonanie:

Buraki, jabłka, marchewki obieramy i kroimy na małe kawałki, wkładamy do kielicha blender

Pozostało do przeczytania:
26%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności