Gotujemy z siostrą Teresą

Dip miętowy

Dipy warzywno-owocowe

Składniki:

  • 2 szklanki jogurtu
  • 2 szklanki posiekanej świeżej mięty
  • łyżka soku z cytryny
  • 1/2 szklanki posiekanych lub zmielonych orzechów laskowych
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • łyżeczka soli
  • łyżka cukru

Wykonanie:

Do kielicha blendera wlewamy jogurt, dodajemy po

Pozostało do przeczytania:
37%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności