Gotujemy z siostrą Teresą

Dip ziołowy

Dipy warzywno-owocowe

Składniki:

  • 2 szklanki jogurtu
  • szklanka serka mascarpone
  • cebula
  • szklanka posiekanego jarmużu
  • 1/2 szklanki posiekanego szczypiorku
  • 1/2 szklanki koperku
  • ogórek
  • sól i pieprz do smaku

Wykonanie:

Jarmuż sparzamy wrzątkiem i odcedzamy. Ogórek obieramy i kroimy na

Pozostało do przeczytania:
25%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności